KUNDSKAB

Den kundskab, som er tilgængelig via Paramahamsa Vishwananda, hjælper os til at erkende hvem vi virkelig er, hvor vi kommer fra, og hvad det sande formål er med at være et menneske.

‘Sindet er en ven for den, som har fået kontrol over det. Men for den, som ikke har kontrol over sindet, bliver det éns værste fjende.’
Bhagavad Gita

KUNDSKAB FRA MESTEREN

Paramahamsa Vishwananda er en Gudsrealiseret Mester, som har et indgående kendskab til Gud via førstehåndsoplevelser. Hans praktiske og jordnære måde at afsløre og dele de dybere sandheder og mysterier fra de gamle skrifter, gør Hans bøger og foredrag tilgængelige og forståelige for alle i dagens verden.
Kundskab er vigtig for at kunne leve bhakti. Den danner basis for at kunne forstå vejen, og giver inspiration til at leve, elske og vokse over tid. Kundskab ændrer erfaringer til visdom.

BHAGAVAD GITA

Bhagavad Gitaen løfter, med sine blot 700 vers, sløret for sandheden i ægte spiritualitet. Den indeholder alt, hvad du behøver for at opnå viden om Selvet og om Gud gennem bhakti (hengivenhed og kærlighed).

Bhagavad Gitaen giver den spirituelt søgende en anvisning på, hvordan man når til selve den guddommelige kilde. Paramahamsa Vishwananda’s enkle og samtidig værdifulde kommentarer bringer den tidløse samtale til live, og viser os, hvordan vi kan leve dens visdom i vores daglige liv.

SHREEMAD BHAGAVATAM

Dette hellige skrift åbner hjertet til Guddommelig Kærlighed. Det er fyldt med hjertevarmende historier om, hvordan den almægtige Gud, lader sig føde gennem tiderne, for at interagere med sine devotees via en lang række forskellige relationer.

Ud af de originale 18.000 vers, har Paramahamsa Vishwananda valgt de mest indtagende historier. Hans indsigtsfulde kommentarer afslører den skjulte mening i historierne. De illustrerer, hvordan vi kan integrere kundskaben og udvikle os på vores spirituelle vej.

DYK DYBERE NED I DENNE KUNDSKAB

Sindet har ofte spørgsmål, og har brug for forklaringer for at kunne åbne op til nye idéer. Rejsen med Bhakti Marga handler ikke om at overbebyrde sindet. Det handler om at give sindet nok kundskab til at sætte et klart mål. Ved at fokusere sindet på de rigtige ting, kan man hæve sig op over dets begrænsninger.