COUNTRY SWAMI

Country Swamier og -Swaminier er Paramahamsa Vishwananda’s ’højre hånd’. Deres livsmission er at sprede Guruji’s lære i deres respektive lande. Hvis vi har et spirituelt spørgsmål, er Country Swamien den bedste person at kontakte.

Mød din Country Swami

Swami Vishwakurunandhanananda (forkortes: Swami Kurunandha) blev født i 1967. Han er en af de 12 internationale Swamier i Bhakti Marga missionen, og har base i Shree Peetha Nilaya, Paramahamsa Vishwananda’s internationale hovedcenter og ashram.

Swami Kurunandha’s mor stammer fra Grækenland og hans far er fra Schweitz. Han voksede op i nærheden af Zürich i Schweitz, og lærte fra barnsben at kombinere kulturerne fra øst og vest. Før han mødte sin spirituelle mester Paramahamsa Vishwananda, arbejdede han som entreprenør, hvor han oprettede flere virksomheder indenfor brancherne internet, medie og forretning. Han studerede jura, økonomi og filosofi i Zürich og London og rejste meget rundt i verden. Udover sit modersmål ”Schwiizertütsch”, taler han flere sprog. Det kommer ham til gode, da han holder meget af at møde andre mennesker, være sammen med dem, og ikke mindst at introducere dem til essensen af alt – Guds kærlighed.

Indviet: 2008

Trådte ind i missionen: 1998

Ansvarlig for: Albanien, Tjekkiet Slovakiet, Danmark, Grækenland, nordlige Makedonien og Tyrkiet.

By: Springen, Tyskland

Sprog: Tysk og engelsk.

X