PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda er en Gudsrealiseret Mester, som lever i harmoni med det Guddommelige. Hans mål er at hjælpe os alle med at opleve det samme forhold til det Guddommelige i dette liv. Det er det, der gør Ham så unik.

‘Hvis du stoler på din egen styrke, kan du nå til et vist niveau i din spirituelle udvikling, men for at erkende det Højeste, for at transformere dig fuldstændigt til det Guddommelige Lys, har du brug for Mesterens nåde. Indtil Mesteren viser sig, er det ikke muligt.’

Paramahamsa Vishwananda

BHAKTI MARGA’S GRUNDLÆGGER

Paramahamsa Vishwananda personificerer mange facetter af at være en mester, som både individuelt og kollektivt, gør Ham til et levende udtryk for bhakti. Han er en Vaishnava Acharya, en Kriya Yoga Mester, den stiftende acharya, satguru og leder af Bhakti Marga missionen.

Han er den drivende kraft og inspirationen bag alt, hvad missionen gør for at tjene menneskeheden. Ved at konstruere en unik kombination af elementer fra disse forskellige traditioner, tilbyder Han os en sikker vej og den støtte, som i sidste ende fører os til Gudsrealisation. 

PRAKSIS SOM TRANSFORMERER

Paramahamsa Vishwananda stiller en vel-udformet vej og efterprøvede redskaber til rådighed, som kan bringe hjertets visdom frem og forbinde os med det Guddommelige. Disse praksisser hjælper os med at leve bhakti i vores daglige liv, ved at udvikle et dybt personligt forhold til Gud.

Denne helt unikke spirituelle palet af teknikker findes ingen andre steder. Den er her for at opløfte menneskeheden gennem kultivering af bhakti: kærlighed og hengivenhed til det Guddommelige. Kig på dem alle sammen, og find ud af hvilke, der passer bedst til dig.

MØD MESTEREN

At møde en levende Mester og satguru er en ekstrem sjælden og ubeskrivelig værdifuld mulighed. Uanset om det er Hans ubetingede Kærlighed, Hans dybe visdom eller Hans iboende egenskab som mester, der fanger din opmærksomhed, så er det at møde Ham ikke noget, der sker tilfældigt. Det er en oplevelse for at vække vores sjæl.

Paramahamsa Vishwananda’s liv er dedikeret til at tjene menneskeheden, og Han gør sig selv tilgængelig på mange måder. Hvert eneste øjeblik du tilbringer sammen med Ham, er så værdifuld, grib chancen, mens du kan.

INDSIGTER GIVET AF MESTEREN

Paramahamsa Vishwananda følger den ældgamle tradition, hvor man besvarer folks spørgsmål via samlinger kaldet satsange eller spirituelle taler. Det er meget sjældent at have en så let adgang til en levende Mester og satguru, og at have muligheden for at lære af Ham.

 

KIRTAN MED MESTEREN

I forholdet mellem den der elsker og den elskede, eksisterer der kun én oplevelse, kun én motivation og kun én realitet – Just Love. Kom, syng, klap, dans. Gør dig selv fri.

 

 

 

TIDLØS VISDOM 

At få chancen for at lære af en sand Mester er uvurderligt, hinsides beskrivelse. Hans humor og jordnære stil hjælper os til en ny bevidsthed om os selv, vores formål og placering i verden. Den tidløse visdom Han deler med os, får selv komplekse emner til at blive praktiske og relevante i vores moderne tid.

Over årerne har Paramahamsa Vishwananda givet dybtgående kommentarer til de vigtigste vediske skrifter, såsom: Bhagavad Gitaen, Shreemad Bhagavatamen og Guru Gitaen.