Swami Vishwakurunandhanananda (kort: Swami Kurunandha), født i 1967, er en af ​​ Bhakti Marga Missionens tolv internationale swamier og har base i Shree Peetha Nilaya, Paramahamsa Vishwananda’s vigtigste internationale center og ashram. Swami Kurunandha fokuserer på en altomfattende, men nede-på-jorden spiritualitet, hvor konstant ihukommelse af det Guddommelige spiller en central rolle. Det er ham særlig kært, at udvikle simple praktiske vaner, der nemt kan integreres i vores dag til dag liv, og som hjælper os til at nå vores mål.

Han voksede op i nærheden af ​​byen Zürich i Schweiz. Swami Kurunandha er født af en græsk mor og en schweizisk far og lærte tidligt i sit liv at forbinde kulturer fra øst og vest. Før han mødte sin spirituelle mester Paramahamsa Vishwananda, var han aktiv som iværksætter og grundlagde flere virksomheder inden for Internet, medie og handel. Han har studeret jura, økonomi og filosofi i Zürich og London, og har berejst verden ekstensivt. Udover hans modersmål, “Schwiizertütsch” taler han syv sprog, og han elsker at møde mennesker, at forbinde dem med hinanden og mest af alt, at bringe dem i forbindelse med essensen af ​​alting, Guds Kærlighed.

Lige siden mit første møde med min elskede Guruji i 1998 har jeg viet mit liv til at støtte Hans mission, at bringe folk tættere på deres egen Guddommelighed inde i dem selv. Med Hans støtte, den Guddommelige Moder, og min erfaring som menneske og åndeligt søgende, er mit mål at forbinde mennesker med “det”, der ikke kan beskrives, Guds Kærlighed, og i sidste ende, at de føler den hele tiden i deres liv, og at de deler den.

Swami Vishwakurunandhanananda

Swami Kurunandha er ansvarlig for følgende lande: Tyskland, Tjekkiet, Tyrkiet, Danmark, Slovakiet og Grækenland.