Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online darshan med Paramahamsa Vishwananda

juli 21 @ 18:00 - 19:00

Darshan med Paramahamsa Vishwananda
Online Darshan den 21. juli 2020 for danskere.

I forbindelse med, at mange ikke kan rejse til mesteren på grund af Covid-19 rejseforbud mm., har Han ønsket at give Darshan online. Mesteren er allestedsværende og kan nå os, hvor vi end er og give os Darshan, nøjagtigt som hvis vi mødte Ham fysisk.

Hvad er darshan?
Darshan betyder ”guddommeligt syn” og er oplevelsen af at se og blive set af det Guddommelige. At modtage darshan fra en fuldt realiseret mester, der lever i konstant forening med det Guddommelige er en sjælden og meget speciel skat, man ikke må gå glip af.

Videokonference
For at modtage din darshan fra Paramahamsa Vishwananda, skal du downloade og installere Zoom (videokonferenceværktøj) på din computer eller mobile enhed. Du kan bruge gratis-udgaven.

Registrering
Online Darshan den 21. juli 2020 er for danskere, sydafrikanere og kenyanere. Kun de, der fysisk bor i Danmark, Holland eller Finland, kan tilmelde sig Online Darshan den 21. juli 2020 på:

https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule-july-august-2020

Du kan registrere dig som enkeltperson. Din familie kan deltage, så længe I sidder sammen og deler den samme skærm. Husk at Mesteren skal kunne se jer alle.

Andre landes Online Darshan og offentlige Online Darshans kan ligeledes findes på denne side:

https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule-july-august-2020

Du kan registrere dig som enkeltperson. Din familie eller venner kan deltage, så længe I sidder sammen og deler den samme skærm. Husk at Mesteren skal kunne se jer alle.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med bekræftelse. På Darshan-dagen modtager du en e-mail, som beskriver nøjagtigt, hvordan du logger på det Zoom-møde, hvor Darshanen sker. Det er vigtigt, at du både bruger nøjagtigt det bruger-ID og den adgangskode, som e-mailen giver dig. Ellers er du ikke med, selvom du kan se mødet.

Hvis du vil vide mere, så besøg os på:
bhaktimarga.org

Detaljer

Dato:
juli 21
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
Hjemmeside:
https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule-july-august-2020